Τηλέφωνο & Fax
+30 2641 301205

Σχετικά με εμάς

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο μας στο Αγρίνιο προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας, υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη τεχνικό έλεγχο μέχρι και την πιο περίπλοκη αποκατάσταση μιας βλάβης. Το καταρτισμένο και με μακροχρόνια εμπειρία προσωπικό μας θα σας δώσει τις βέλτιστες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις οικονομικότερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την δική σας ασφάλεια.

Είναι γεγονός πλέον ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα συνεργεία της περιοχής του Αγρινίου, με μακροχρόνιους πελάτες που επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα των υπηρεσιών μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών μας, σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Και όλα αυτά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε. Επίσης, τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα υψηλής ποιότητας, συνοδευόμενα πάντα από τα επίσημα πιστοποιητικά αυτών. Τέλος, το συνεργείο μας είναι πιστοποιημένο από την TUV Austria Hellas βάση των διεθνών προτύπων ISO 9001.2008 και ISO 14001.2004

“Εμείς δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε τον υπερσύγχρονο χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά”.