Τηλέφωνο & Fax
+30 2641 301205

Υγραεριοκίνηση

Η επιχείρησή μας, βρίσκετε πάντα κοντά στις ανάγκες των πελατών της και κατανοώντας πλήρως την επιθυμία τους για οικονομικότερη μετακίνηση παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις εγκαταστάσεις συστημάτων (ΚΙΤ) μετατροπής υγραερίουυγραεριοκίνηση (LPG) στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Έτσι αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης σε μεγάλη γκάμα εταιριών αυτοκινήτων και μοντέλων με κινητήρες ατμοσφαιρικούς ή turbo, αλλά και κινητήρες άμεσου ψεκασμού (direct injection LPG).

Όσον αφορά την τοποθέτηση του συστήματος υγραεριοκίνησης (ΚΙΤ) στο αυτοκίνητο τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε πλήρως τις οδηγίες των επίσημων κατασκευαστών. Η ομάδα των ανθρώπων που εμπλέκονται, είναι χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι εκπαιδευμένοι, γνωρίζουν, αγαπάνε και σέβονται το αυτοκίνητο. Στο συνεργείο Πάτρας Παναγιώτης εγκαθιστούμε συστήματα υγραεριοκίνησης των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως LOVATO και BRC.

Διατηρώντας βεβαίως τον σεβασμό μας για το περιβάλλον, θα πρέπει να επισημάνουμε πως η υγραεριοκίνηση είναι οικολογική και το υγραέριο κατατάσσεται στα πιο καθαρά καύσιμα ενώ παράλληλα παρέχει πολύ υψηλή απόδοση εφόσον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οκτάνια (άνω των 110). Είναι άοσμο και άχρωμο, εμπλουτίζεται με ειδικές ουσίες για να είναι ανιχνεύσιμο. Το υγραέριο LPG δεν περιέχει μόλυβδο.

Το συνεργείο μας είναι πιστοποιημένο από την TUV Austria Hellas βάση των διεθνών προτύπων ISO 9001.2008 και ISO 14001.2004